Skip to main content

Mat är en stor del av ett party. God mat bidrar till en härlig stämning och höjer humöret på gästerna. Men när det gäller ett större party kan det vara svårt att få till allt helt på egen hand. Det är rätt mycket som krävs för att allt med mat ska rulla på under tillställningen och för att det ska bli riktigt gott. Då kan det vara en bra idé att anlita catering i Stockholm. Här kommer lite tips på hur du kan se till att du får bra mat till ditt party.

Ha god kontakt

Se till att du har en ordentlig kommunikation med din cateringfirma och att de är lätta att nå och ha att göra med. Var tydlig med vad det är du vill ha och se till att ni förstår varandra. Det är bra att vara övertydlig i vissa situationer för att undvika missförstånd. Speciellt viktigt är det när det gäller deadlines och allt det praktiska runt omkring.

Var noga med vilken typ av cateringfirma du anlitar

Gör ordentlig research innan du beställer något och kolla på deras recensioner. Du vill se till att cateringsfirman är pålitlig, håller sina deadlines och levererar mat av god kvalitet. Har cateringen goda recensioner är det ett mycket bra tecken. 

Bra catering Stockholm

Ett exempel på catering Stockholm är Stockholm Food. Med många års erfarenhet inom eventcatering har de full koll på hur de skapar passande festmat. Du kan antingen göra din helt egna beställning med mat som passar in på ditt festtema, eller välja mellan deras olika menyer.

Välj mat noga

Fundera på vad för typ av catering du tror dina gäster kommer att uppskatta. Ju fler som gillar maten på ditt party, desto bättre. Ta också reda på om det finns några allergier och se till att det anordnas olika typer av allergivänliga alternativ om det behövs. 

Det här var några tips för att du ska kunna få till så god och bra mat som bara möjligt till din fest. Lycka till!